Relats i contes

En aquest apartat del Blog hi podreu trobar alguns relats i contes curts que vaig escriure durant el primer Curs de Narrativa a l’Ateneu Barcelonès, a l’any 2011.

Va ser per mi una experiència inoblidable. Tant amb els companys com amb l’excel·lent professora que em va tocar, la Dolors Millat, vam compartir unes molt bones estones de diàleg i d’intercanvi d’opinions amb el rere fons d’anar aprenent les estructures necessàries d’això que se’n diu “Narrativa” i que diuen que serveix per escriure una mica millor.

Em vaig fer el ferm propòsit de seguir escrivint relats i contes d’aquests tipus, però les prioritats de la meva agenda de semi-jubilat han anat per altres camins.

Malgrat tot, el meu propòsit no ha canviat i el fet de tenir aquest apartat en el Blog, així ho indica. Fins i tot tinc material a mig elaborar, esborranys i idees anotades en una carpeta del meu ordinador.

A veure si seré capaç d’anar produint coses noves.

A continuació hi trobareu 10 relats:

Bogeria inesperada

Shanghai

Una excursió diferent

Costa recuperar l’ànim

El concert esperat

Pensaments

Veus narratives

L’entrevista

Un bon ensurt

Un nou projecte

Jordi Esteller

Febrer 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *